Добро дошли на наш блог

Добро дошли на наш блог
На правом сте месту!

Verba volant scripta manent

Речи лете, написано остаје.

abskolanis блог су покренули (Април 2007.) и уређују ученици некада Административно-биротехничке школе у Нишу сада већ ПРАВНО-ПОСЛОВНЕ ШКОЛЕ НИШ. ЗИДНЕ НОВИНЕ наше школе - на интернету! Овде ћете наћи све доступне информације о ПРАВНО-ПОСЛОВНОЈ ШКОЛИ НИШ о ученицима и њиховим активностима. Циљ нам је да што свеобухватније представимо живот и рад у нашој (и вашој) школи а све због садашњих, бивших и највише будућих ученика. Надамо се да смо развој интернет технологије дочекали спремни и да ћете имати све информације које вам могу бити занимљиве или од користи ...

Happy New School Year!

Happy New School Year!
Свуд' пођи ал' кући дођи! ........ Следе чланци - New Posts тј.нове поруке са разним садржајима и линковима до сродних садржаја или детаљнијих објашњења, слика, или других сајтова... Верујемо да ћете се увек враћати на наше странице!

Напомена: потражите линк - Старији постови и видите све!

Напомена: потражите линк - Старији  постови и видите све!
Ако Вам се учини да превише времена треба да се учита страница УВЕРАВАМО Вас да је то само због обиља материјала а не због грешке, сматрали смо да је боље да овако поставимо ствари да би одмах имали јасну слику о садржају блога него да нешто не видите! Ваше стрпљење ће бити награђено занимљивим садржајем.

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте добродошли!

Добро дошли у Правно-пословну школу Ниш. Овде сте  добродошли!
Драго нам је да се опет видимо!

среда, 7. септембар 2016.

USAR 2016 - Сертификати учесницима (Руски спасиоци у школи)

  EXCLUSIVE! (фотографија је у 360 степени!)












Подељени сертификати учесницима Urban Search and Rescue basic training for youngsters USAR 2016. у просторијама Правно-пословне школе Ниш у Нишу, уз присуство припадника Српско-руског хуманитарног центра.

Док не стигну исцрпнији извештаји уживајте у предностима дигиталне фотографије у приказу 360 степени 
USAR training (Urban Search and Rescue) Every summer youngsters from different organizations and countries come together and train how to handle disaster relief after a earthquake.
Help after major disasters like earthquakes, floods or storms are a task for the international community. The tasks will be explained by people. People, who are ready to perform quickly, even if it means to put oneself in danger. These young humanitarian aid workers will have to work with colleagues from different nations as one team. Young people must recognize that they must fulfill this job later. This is especially important for youngsters from emergency service organizations.
+ to learn cooperation under teams of different nations
+ to handle heavy duty equipment
+ first medical aid under special circumstances
+ orientation in the field
+ communication according to international standards
Види фотографије са прошлогодишњег кампа
 usar 2015. https://issuu.com/ppskolanis/docs/usar2015ppskolanis/1?e=12148343/37645336

ПРЕГЛЕД ФОТОГРАФИЈА У 360 степени и на нашим фејсбук страницама!

https://www.facebook.com/316569352027375/photos/a.320969528254024.1073741828.316569352027375/320969344920709/?type=3&theater
Ухвати левим кликом фотографију и окрећи тако док не обиђеш свих 360 степени! Ускоро и видео клипови где ћете моћи да се крећете на сличан начин!

Пре само 2 месеца Фејсбук је омогућио ову  опцију а већ можете пратити  и догађаје у Правно-пословној школи Ниш у најновијој техници приказа захваљујући нашем сараднику Дејану Радојевићу новинару који је извештавао са 51. Филмских сусрета у Нишу   (види http://www.filmskisusretinis.org.rs/17-08-2016/) а који ће уређивати нашу страницу Ppskolanis360 
ЕВО ПРИМЕРА!
На вама је само да организујете довољно занимљива дешавања која ће
 Дејан Радојевић овековечити!

 
Join me on Facebook Follow me on  YouTube